sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Happy birthday ! - 6 luni

  La multi ani , Sergiulica  !
Sa fii sanatos , mai cuminte , mai putin alintat si mai calm !
Stiu ca toate acestea vor ramane doar deziderate ,
dar oricum speranta moare ultima :)
De ieri , perioada de pregatire a luat sfarsit pt ambele parti : Fainu a plecat in misiune , iar noi cei care am ramas acasa trebuie sa facem fata cu brio celor aproximativ 180 de zile de aventura la malul marii ...
   Misiune usoara , Fainule , si sa te intorci cat mai repede acasa !
Echipa de acasa , mai exact Faina  si Tanu , a mai trecut prin doua misiuni care s-au incheiat cu bine .
Mai greu o sa fie cu noul membru , Sergiu Bibanu' , care trebuie dat pe brazda , dar cum suntem optimisti , totul se va termina cu  bine  .
Asa ca , Fainule , stai linistit , totul e sub control .

































Ce zici , buni , m-am schimbat ?


2 saptamani

6 luni


P S  :  Cei care ma streseaza atat de mult sa pun poze cu miile , ati putea sa lasati macar cate un comentariu pt Sergiu  ca amintire . Nu uitati ca acesta este jurnalul lui si s-ar bucura mult ca peste ani  sa le citeasca . Multumim anticipat !






2 comentarii:

  1. La multi ani!:*
    Vad ca ochii ti'au ramas la fel:)
    In mare nu te'ai schimbat desi speram sa nu o mai superi pe Raluca...la capitolul asta trebuie sa mai lucrezi (pana la urma o sa se supere Tanu ca o tot necajesti)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,dragul meu finut!
    Te rog sa fii ingaduitor cu mamica ta in aceasta perioada dar si pe viitor pentru ca misiunea ei e mult mai grea decat a lui Fainu si mai ales e pe termen nedeterminat.El este in Afganistan 6 luni( sa dea Dumnezeu sa treaca repede si sa se intoarca sanatos), dar mami e intr-o continua misiune . Asa ca n-o epuiza si ai grija de ea pentru ca acum esti barbatul casei!

    RăspundețiȘtergere