miercuri, 29 septembrie 2010

Happy birthday - 2 luni

La multi ani , Sergiulica,  de la bunica .

La multi ani (de fapt luni) si din partea noastra , Fainu, Faina si Tanu - sa cresti mare , sanatos si voios.


Din pacate , aniversarea a coincis si cu vaccinul . De fapt au fost 2 ....cam dureroase. Si bibiloiul a plans .... acum nu stiu daca din cauza vaccinului sau din cauza faptului ca a trebuit sa-i tin piciorusul intins , nemiscat . Cred ca a fost un pic din amandoua . Saracutul , abia reuseam sa-l linistesc ca isi aducea din nou aminte de durere si ca trebuie sa planga . Asa ca l-am plimbat toata ziua ca sa uite . Si Sergiulica s-a conformat ; a dormit mai tot timpul , durerea il epuizase si i se terminasera bateriile . Nu trebuia sa si le incarce ? Altfel cum ar fi putut sa dea la nesfarsit din picioruse si manute , sa se agite continuu si sa doarma doar cateva minute ? Daca nu ar face toate acestea as spune ca a patit ceva , ca e bolnav , asa ca il prefer energic  caci stiu ca e sanatos si nimic nu-l supara.
Partea buna e ca nu a facut febra .Am sperat sa semene cu mine , sa nu apara efecte secundare si se pare ca e rezistent . Tine-o tot asa !

3 comentarii:

  1. sa va traiasca, sa fie sanatos si sa jucam la nunta lui....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam neserioasa matusa'ta...
    Sper ca nu te'ai suparat p mine ca ti'am spus asa tarziu toate uralele...(dar azi ai facut 9 sapt,trebuie sa ma scot si eu cumva :D)
    Sa cresti frumos!!!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. sa jucam mai intai la botez , apoi mai vedem :)

    RăspundețiȘtergere