luni, 31 octombrie 2011

Monkey see , monkey do

Mai poti face ceva fara ca Sergiu sa observe ? Negativ .
Dragostea de aspirator e veche deja . Mai nou scutura hainele , iar cand deschid geamul ,  se duce tinta spre el cu o pernuta in brate ... sa o scuture . M-a tot vazut cum dimineata aerisesc si scutur lenjeria de pe pat si normal ca face si el la fel . Are treaba si cu hainele de pe uscator , le trage si apoi incearca sa le puna inapoi . Iar ceea ce i se pare lui ca nu e tocmai curat , baga-n masina de spalat . Daca razi cu pofta , il auzi si pe el cu rasu-i fortat , incercand sa participe si el , ceea ce duce inevitabil la alte hohote . Daca mananc un mar , mi-l ia din mana . Nu mai accepta bucatele , il vrea pe tot . Sa demonstreze ca nu degeaba are dintisori si maselute , mai nou .
S-au dus zilele in care radeam de el ca e stirb , acum este mandrul posesor a 8 dintisori , 4 sus si 4 jos si 3 maselute . Asa ca , Doamne fereste , sa-ti prinda degetul prin gura lui !




















Un comentariu:

  1. Doamne Sergiulica , te-ai schimbat asa de nult de cand nu te-am mai vazut....Parca incepi sa semeni putin cu mamai.Asteptam cu nerabdare sa vedem si trasaturi de la tati:))

    RăspundețiȘtergere