luni, 6 februarie 2012

Acta non verba !

.... fapte , nu vorbe ! asta pare sa fie filozofia de viata a lui Serge . Desi a implinit de curand un an si jumatate , nu vrea sa spuna mai nimic . Iti arata , te trage dupa el , face orice numai sa nu vorbeasca . Am incercat in multe feluri sa-l determinam sa repete cuvinte simple precum apa , papa , caca , tata , mama , etc .
 Ori ne rade in fata si incepe sa se prosteasca  , ori se enerveaza , incepe sa tranteasca orice ii iese in cale , sa bata cu palmele-n oglinda de pe hol , sa se tavaleasca pe jos , sa-i articuleze lui Tanu cate o palma ,   iar toate le face asigurandu-se ca-l vedem . Asa ca .... ramane doar speranta si repetarea , doar e mama invatarii .
De inteles , intelege tot  si reuseste sa faca diferenta . Stie sa-mi arate care-i pisica , care catelul , calutul , vaca . Doar ca se incapataneaza sa nu repete nimic din ce-i spunem noi !
Si rade toata ziua (asta cand  nu are nervi !) , e un hlizit si jumatate !
Si-i place sa alerge ca un cal salbatic , sa te alerge , sa danseze , sa-si plimbe masinutele , sa faca cumparaturi , sa faca baie , sa schimbe singur dvd-urile urcandu-se pe scaunel si butonand  (in seara asta a reusit sa rastoarne Dvd player-ul - noroc ca a reusit tat sa-l repare ) .



alearga repede sa ma dea cu crema


o alta vanataie de colectie !


















ne-a revenit pofta de mancare 







plin de noroi dupa ce am alergat  prin balti 





mananc singur , meniul se citeste de pe haine , fata si din par 









2 comentarii:

  1. aoleu ce-mi vine sa-l mananac....
    in poza aia cu noroiul zici k e Darius....
    daca o sa am timp caut poza imbracat exact asa.....:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. iar legat de vorbit...stati linistiti... o sa va fie dor de vremurile astea...

    RăspundețiȘtergere